Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar på bilder och drömmer mig bort

Tittar på bilder och drömmer mig bort
mina fantastiska år i soliga Florida
lever fortfarande kvar i mitt hjärta
blir så nostalgisk och längtan tillbaks föds
många år där har satt spår i mitt liv
starka djupa minnen som alltid
kommer ligga lagrade inom mig
ibland gör det ont att tänka på förr
saker blir inte alltid som man tänkt sig
livet går sin egen väg och det är bara
att hänga med och gilla läget
tittar i backspegeln och tänker
Florida du finns alltid kvar
tacksam för allt som du gav
vi syns igen någon gång i framtiden
du tillhör mig för evigt





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-23 21:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2018-04-24

  aol
Grep så tag imej just att goda minnen sätter sej så djupt inom en ja för hela livet,
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP