Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Många tårar
nedför
mina kinder

saknar dig

sorg i mig

och en lätthet
rofylld
fin
känsla

du får mig
balanserad
får mig
flyta så fint

fint minne
av dig

undrar hur länge
man kan sakna




Fri vers av Havsvind
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-23 21:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad!
Mina erfarenheter är att saknad efter någon bär man med sig för resten av livet.
2018-04-26

  stig wikman
Saknaden kan vara evig.
Något värdefullt bör man aldrig glömma.

KRAM Å APPLÅD FRÅN DALARNA,
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind