Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-03-21 kl 23:31


tankar


aldrig har himlen varit så röd som nu
så brinnande i solnedgången
aldrig har tiden tickat så högt som nu
så längtande i gången

visst stiger månen som vanligt
visst kommer våren även i år
men själv en annan jag blev
när du in genom dörren klev

Visst vill jag sitta i solen en stund
med ett brev vid barmen
visst vill jag läsa och se
fåglar under kvällande sky

och lyssna till brevets bultande hjärta

*
Kommentar Tankar

Människosonen "because you're young you need
a stranger sunrise, skaldade Bowie."
2017-03-22




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-23 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP