Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå i hörn och blunda

Sakta, sakta

så börjar allt kännas som innan
när ingenting var lika självklart

som att se på när alla andra tittar bort
söker upp en igenväxt stig
där ingen går

trycker mig närmare ensamheten
du har alltid funnits vid min sida
väntat på rätt tillfälle att viska ord som ingen hör

känner mig alltför trygg vid din mörka skugga
finner motvilja till att stiga ut i ljuset som exponerar
allt jag inte vill visa






Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-23 23:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att stå ensam i ljuset känns alltid naket du skriver känslan så bra
en ensamhet utan tvåsamhet
skört utlämnande

bilden till dina ord bildar en fin helhet.


2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen