Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sömnen lyser med sin frånvaro ... - En återkommande känsla tidigare publicerad här i november 2011


Just nu ...

... vill jag så mycket mer
än vad denna ensamt
stjärnklara natt
förmår att mig ge ...

Om du bara vore här ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-24 00:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Intensiv längtan
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP