Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en stund

Mörker
Det som
Suddade ut
Vissheten om det bakom
Döljandes

Ljuset
Det som
Gränsade av
Allt det framför
Bländandes

I detta återkom jag
Världen var återigen ny

Berusad blev jag
Men tog mina steg
Långsamt och försiktigt
Medeveten denna gång
Också helt levande
För en stund




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-24 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP