Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deckare-En vision, om polismakt!

Jag förstår nu!
Det blir en sådan aha-känsla, när man förstår något som man inte förstått förut! Som något stort till exempel. Jag har känt ett smått förakt, för människor som gillar deckare, tänkt att deras syn på verkligheten är en aning pessimistisk! Om de ser verkligheten som offer för Brott!
Men så;
Kom jag på att- Det är kanske så, att deckartittarna vill att poliskåren ska fungera bättre! Och fungera mer som i filmerna! Och ibland i serierna!
Vill att poliskåren ska vara lika effektiv, som i filmerna/serierna!
Detta kan jag uppmärksamma, att moderaterna har uppmärksammat, att vi i Sverige behöver mer resurser till poliskåren, (Även om det är valfläsktider), grunden är att polisen lider brist, och inte som jag tror, att Deckarförfattarklimatet, deras manus har kommit till sin rätt i böcker och television, hos deckartittarna/läsarna!




Bunden vers av Mim
Läst 186 gånger
Publicerad 2018-04-24 07:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Polisen i Sverige borde utrustas med samma befogenheter som den i USA.
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim