Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudminne som Harry Potter sa!

Vad är hudminne hos mig?
Att jag fryser något oerhört, och i samma stund blir väldigt känslig för beröring.
I övrigt är hudminne något väldigt trevligt-Sexuellt sett!
Då råder precis lagom hudkänslighet!




Bunden vers av Mim
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 07:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Potter-böckerna skrivs av en häxa.
Jag hatar allt som har med Potter att göra.
Man hjärntvättar barnen med ockultism.
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim