Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FORTSÄTTNING PÅ TE- HISTORIER... LÅT DIG INSPIRERAS OCH SKRIV EGNA...


BORDE GÅTT TILL OPTIKERN

 

-men hallå vad du ser strålande ut!

vad är det för knep du har?

-jo jag dricker lys-te!

-jag undrade just varför mitt face

var så fult där i spegeln!

-vad menar du?

-jo jag har ju köpt fel te!!! Åh!!

-vad köpte du för te då?

- råkade köpa ly-te!

-kanske borde du gå till optikern!

 

... ... :))))))

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-24 08:43



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Det gäller verkligen att kolla ordentligt på det man ska köpa
2018-04-24

  ULJO
Så är det nog.
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP