Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGON FYLLD AV HOPP

det är en morgon fylld av hopp

jag tackar Dig, min Gud och Far

jag bär en vårflod i min kropp

och inte en reservoar

där det finns liv finns rörelse

Ditt Rike alstrar dynamik

och mitt i all förstörelse

finns frid trots upplopp och panik

 

här i vår stadsdel flammar bål

garage och soprum brinner ner

för tillvaron är fylld av hål

och människor som inte ser

där blinda leder blinda fram

så väntar gropens mörker där

det finns en framtid och ett hopp

välj vägen UT ur din misär

 

 

berömmelsen är utestängd

för den som blivit frälst och fri

nåd får man inte som förtjänst

och fri kan den som längtar bli

min morgon andas hopp och tro

min dag är förberedd av Dig

jag litar på att Du är med

för Du är trofast emot mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/4 2018

https://www.youtube.com/watch?v=Pwc9y0Mu3dA

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2018-04-24 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP