Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxet barn

En handling är en händelse med mål och mening.

Den vuxne ska ta ansvar för sina handlingar.

Vi blir aldrig helt vuxna, utan fungerar som barn ibland. Hur ska man behandla ett vuxet barn? Som vuxen eller som barn?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 12:39



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Det finns oövertänkta handlingar, spontana känslostyrda, eller på impuls, typ betingat ryggmärgsbeteende, och olyckshändelser, och olyckliga omständigheter, bananskal, bokstavskombinationer och räkmackor som gör att vissa aldrig växer upp.
Som barn i vissa fall och situationer, och som vuxna i andra fall och situationer, tycker jag. En fingertoppsfråga för anhöriga, nära och kära, psykiatrin, fångvården, långvården, etc.

Dina texter frågar så mycket, det gillar jag! De flesta texter brukar ha sina egna svar... kanske inte så bra alla gånger. Det här satte myror i huvudet på mig ihop med tidigare textsamtal.

2018-04-24

  Viksten
Bra fråga
Tål att fundera på
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP