Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De som ljuger

 

De döda kropparna
Talar
Sant och fakta

De levande människorna
Ljuger ofta
Sant och fakta

Den som inte ljuger
Är
Sanningen

De som ljuger
Hatar
Sanningen

I lögnarnas spår ej försvinner fakta
I sannings spår går alla mot målet

Ett hjärtas slag är allid sant och en fakta
Ett andetaget i varje växt, djur och människan är evig sant

Den som ljuger, ljuger för sig själv
Den som ljuger leds av mörka krafter

Människan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2018-04-24 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP