Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I´m a Goddess, a Queen

Är väl inget konstigt
att jag formades
till en orkan
Med tanke på 
människor som
jag har mött
De var elaka
som fan

Jag blev slagen
gul och blå
Knuffad, sparkad
föll i backen
kunde knappt stå
Vreden inom växte
som en tromb
Jag exploderade
Ni elda på och brände
tände min bomb
och jag reagerade

Dock har jag insikt
och rannsakan 
av mig själv
Det jag har varit
med om är inte precis
en lugn vardag
En bomb briserade
här vid min älv
Jag har tappat
räkningen 
på hur många gånger
Jag föll
Frakturer, blåmärken,
lårkakor och stryptag,
men andan den höll

I´m alive and kicking,
jag lever och ÄR
I´m a Goddess, a Queen,
som stolt och rakryggad
min drottningkrona bär




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-24 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale