Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leder över bergen

 

 

i höglänt terräng
ges mig tillfälligt

cirkelrund synrand



där springer

en rännil

ur drivans ruin


stannar till

en stund

vid vinden av liv



förändringen växer

också inuti

ömsom orons

porlande nyfikna
ömsom andetags

vilande dyning

 

mellan tallarna

skymtar jag korpen

som flygande följer

min vidare väg

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-24 11:58



Bookmark and Share


  Syrran77
Gillar verkligen den här. Bilderna vackra, mjuka och hoppfulla.
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg