Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgvetet

Nu är det helg från fredag över 1 maj till onsdag kommande vecka. Detta kan skapa problem för den som behöver få hjälp inom sjukvården på Vårdcentral eller Hjälpmedelscentral. Det alternativ som återstår är då att åka till närmaste sjukhus, och där är det inte säkert att man blir insläppt. Där har man vakter som ser till att inga obehöriga släpps in. Enda sättet är då att ringa efter en ambulans och då på den vägen bli insläppt.

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-24 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP