Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två

är det inte konstigt?
måste vara minst två
för att vara ensam




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-24 13:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm skrev just om ensamhet
kärlek och vänskap upplever inte ensamhet.
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader