Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvind

en ljum sommarvind
stryker min trötta kind
värmer mitt kylslagna jag
ser morgonen gå mot dag

jag ur min vintersömn vaknar
blott en sak jag saknar -
att få dela sommaren med dig
det betyder allt för mig




Bunden vers (Rim) av Barbara Fouskota
Läst 446 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-24 13:27



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Rim som finns men blir lagom mycket medvetna
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Barbara Fouskota
Barbara Fouskota