Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga eller svar?

Mims text frågar och svarar.

Vilket är egentligen svårast? Att ställa en bra fråga eller ge ett bra svar?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 12:11



Bookmark and Share


  Viksten
Det var en bra fråga
Jag känner mig ställd
Ibland ställer jag frågor till mig
själv som jag vill ha svar på
Måste fundera
2018-04-25

    Mim
Båda är lika svåra, men du ställde en väldigt viktig och bra fråga alldeles precis! (Tack för hänvisningen till min text)
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP