Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EVANGELIUM

 

Bland molnen

ser jag solen

 

dess livgivande kraft

 

i det mörker

jag inte såg

 

förrän valet var gjort

 

den enda bok

jag aldrig läst

 

var kärlekens evangelium

 

kanske läser jag

den nu




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-25 17:08



Bookmark and Share


  DavidM VIP
En text med en känsla av en vitaliserande vind i verserna.
2018-04-26

  Anya VIP
Jaa man kan inte göra allt och var sak har sin tid...tänker jag när jag läser. Känner värme i orden.
2018-04-26

    ej medlem längre
Så fin! Jag gillar den lite avskalade stilen som gör att varje ord känns viktigt.
2018-04-26

  M.Eta
Störst av allt är kärleken. Fin text!
2018-04-25

  ULJO
Berörande rader i kärlekens namn
2018-04-25

    ej medlem längre
Det lever många känslor mellan raderna här.
2018-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text om livserfarenhet!
2018-04-25

  Feliaxel VIP
Fint skrivet om kärlekens evangelium
2018-04-25

    ej medlem längre
En text med många skikt där motsatserna på något sätt förenas i gryende hopp, i kärleken. Gillas mycket!
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP