Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24.04.2018 tisdag


Valmöjligheten

 

Av kullersten kullvräkta visor består den verklighet vi alla lever och verkar i. Men nu ska här sonderas och rekognoseras i terrängen, för att om möjligt sopa allt under mattan.

Aj, fördärvet i öppen dager! Kvalet att helt enkelt resa sig och gå sin väg eller att aldrig försumma sina avsikter, gör att tårarna bara rinner hela tiden. Kantlöshetens trottoar bryter sönder de få säkra vägarna till fred och frihet. Och alla är oense. Igen. Jaha.

Så tror jag valåret blir.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-24 15:32



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Du har sannerligen förmågan att komprimera mycket innehåll i några korta rader, verkligen bra!

Och nog kan man känna ganska mycket vånda inför det makabra skådespel som är i antågande...

2018-04-30

  Solstrale VIP
Superbt format! :)
2018-04-24

    ej medlem längre
Det här är enkelt att kommentera: Det här är bra. Och till det en lysande öppning av texten...
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP