Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Jesus docka gjord av trä

Det är den som man bönar och ber till i kyrkan
Den Jesus som håller hoppet uppe för en
om en bättre morgondag
då Jesus inte ser någon skillnad på vem det är
som han hjälper oavsett kön och ras
eller stark som svag
För det han strävar efter är att alla människor
tillsammans ska kunna leva i en evig fred
då krig inte är någon lek
Då han strävar efter att alla människor ska ha det bra
Så det är därför som en del människor bönar och ber
till en trä Jesus än i dag, då de hoppas att han ska
komma tillbaka och göra de alla glada
Få de alla att börja dansa Lambada
Ja, det vore någonting det...

Ken Cassel
23/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-24 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel