Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar med förtjänst

Varje dag man undviker att gå till affären och handla;

är en dag med vinst !

Tänk så välbärgad man kunde bli,

om man tog sig an detta råd !




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-24 16:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Viktigt att tänka sig för om det är något man behöver eller bara vill ha!
2018-04-25

  Solstrale VIP
Ja men man kan gå till bibliotek, kyrkan, bekanta, parken eller bara gå ut en afton med stjärnklar himmel och länna sin egen litenhet i detta stora universum...
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP