Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Roligare


än så här

 

blir det inte.

 

 

 

 

Just nu.

 

 

 

 

 

 

Men senare.

 

 

 

 

 

Vänta bara.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP