Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verka mitt hjärta förblöda

 

Du värmer min själ till mötes

belustar den tid vi ska föda

du kan aldrig förtära mig tom

aldrig verka mitt hjärta förblöda.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-24 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP