Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skådat....

Bräcklig å öppen som en bok

trippar mellanhyllorna letande

coop har organiserat om

jag slog inte pannan blodig

men humöret fick en törn

jag hittar inte, men jag

har skådat!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-24 19:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Det kan vara svårt att hitta det man ska ha när det möbleras om i butiken! Bra skaldat!
2018-04-26

  Bo Himmelsbåge
Vacker ikon!

Jaa... du är lite oorganiserad på Coop,
just nu, men har skådat...
det som som är vida mer väsentligt för Livsorienteringen
och detta är guld värt!

Fin betraktelse!
2018-04-25

    ej medlem längre
Hittar man inte det man letar efter så blir humöret givetvis inte på topp!
2018-04-25

  AKT VIP
Sant, men alla har vi satt ihop IKEA hyllor och saknat en väsentlig skruv....
2018-04-24

    ej medlem längre
Det viktiga är att se och uppleva det som betyder något.
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy