Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

Fortsätt bara
framåt

Du hör mina steg
men
vänd dig inte om

Låt bara ljudet av dem
bli
en projektion av

henne




Fri vers av Ellåtta
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta