Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KANSKE MENAR JAG SOL VAR GOD RÖJ


SOL VAR GOD DRÖJ

 

våren öppnar såren
är som en sax
när du för solstolen sagt pax...

försvinner den strax
brinner i själens mörker
en svart slukande låga
märkligt nog släcks den av ljus
en inre plåga
ett inre röj
som inte tål att höra

i sitt känsliga öra

sol "var god dröj!"

moln undanröj




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-24 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra,solen följer New yourks tideräkning brukar jag tänka,här kom "Hon 16.15,för inte är det LA tid??????
2018-04-27

  Lars Hedlin
Solen kommer till slut..Bra poeterat! :)
2018-04-25

  ULJO
Som alltid svårflirtad
2018-04-25

  MALVAA VIP
Solen dröjer, kanske
men dess strålar finns kvar
så njut av strålarna så att du strålar "liv"
livet är för kort
för kort så att man ska passa på att nyttja av varenda stund :)
2018-04-24

  Fulbergarn
sörjd och saknad
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP