Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden har inget med texten att göra... ;) österåkers anstalten ligger i närheten av denna blomsteräng...


SVAR PÅ LIMMERIK

 

Vad höll väl väggen för i finka

hon bröt sig enkelt ut den slinka

med en smygande fis

tog det eld vid en spis

sedan dess hon i friheten pinka... :)

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-24 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
javisst!!!!
2018-04-27

    Peter Söderqvist
En rapp och glädjande limerick
2018-04-25

  Lars Hedlin
Uj oj ..hmm :) Gillas!
2018-04-25

  ULJO
Panik, visst
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP