Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut till stugan II

imorgon kväll ska jag vara värd
för ett poesiläsningstillfälle

jag ska läsa mina egna dikter
och så blir det open mic

sen ska jag åka ut till stugan
för att tillbringa en dryg vecka där

kanske det blir lite mera diktat då
det har varit lite trögt på sista tiden

jag tror det gör gott med lite miljöombyte
en liten inspirationsresa ut till stugan




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-24 21:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Miljöombyte gör susen, nya uppslag brukar vänta runt hörnet.
2018-04-25

  Larz Gustafsson VIP
"A change would do you good", som Sheryl Crow sjöng.
Jag skulle själv behöva en.
Men det är som så mycket annat en fråga om pengar.
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP