Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det vara good enough


Lever i det svarta
svarta pärlor tunga
utifrån så rosa

men de vet det svarta
tunga

inget stöd
lämnad åt mig själv

ångest
likt en kniv
i mitt bröst

varför ge
denna känsla
istället för
att låta det vara
good enough

lämnad åt mig själv
med denna känsla

när
närhet
trygghet
förståelse
empati

är det
enda som
ger mig
kraft och vilja

att vara bortom
svarta tunga
istället gröna, gula
röda
pärlor

trygghet
empati

det enda som
ger liv





Fri vers av Havsvind
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsvind