Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://soundcloud.com/wenskap/danssteg-1


Danssteg

Låten: https://soundcloud.com/wenskap/danssteg-1


Jag såg dig dansa
Jag sa "Du dansar som en vind"

Du såg mig stirra
Du sa "Du förstår fan ingenting"

Du sa
"Har du märkt hur dina ord kan spränga hål
I en själ?"
Det va
I röken från din mun som laserstrålarna
Blev tydliga
De blev synliga

Du sa
"Allting som du gör och säger
Allt det har du lärt dig någonstans
Min vän
Allt du aldrig skulle göra
Allt det du dömt ut ger du en chans
Igen"

Jag såg dig dansa
Jag sa "Du dansar som en vind"

Du frös i steget
Du sa "Jag dansar för mitt liv"

Du sa
"Det är nog nu, vi kan inte svälja mer
Vi bryts ner"
Det va
I din koreografi som staden rämnade
Du lämnade
oss bländade

Du sa
"Allting som du gör och säger
Allt det har du lärt dig någonstans
Min vän
Allt du aldrig skulle göra
Allt du släppte tar du i din hand
Igen"

Har du lärt dig än
Att se mönstren?
Har du lärt dig än
Att se mönstren?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-24 22:10



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Vackert med rytmisk och spännande text!
2018-05-11

  Maiah VIP
Denna dialog är dansant och vacker
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP