Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den korpsvarta

 

Den här sorgen

saknaden

som urgröper hjärtat

Korpsvarta

dina ögon så djupa

det bodde ett hav i dem

dina läppar var röda

med smak av smultron

 

 

När jag var ett barn

sög jag din nektar

vita bröst fyllde oss

vi systrar

nu så tomma 

av längtan

väntar vi dig




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 22:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och djup!
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP