Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleka mö

 

Hon andades

 

han såg på henne

och sa

 

Bleka mö,

på din skuldra sitter

glädjen och sorgen

hand i hand

 

Hon kände det också

visste

att han var 

en som såg




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 22:39



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är bra. bara önskade att det var HON som såg.
2018-04-26

  Lars Hedlin
Berörs på alla nivåer!
2018-04-25

  ULJO
Berörande melankoliskt
2018-04-25

    ej medlem längre
En kortsaga som får sitt sagt.
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP