Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont

 

Tiden står stilla

och vi med den

våra lungor andas

gryningens stigande sol

Vi skådar mot horisonten

fösöker famna oss själva

i ett stort vilande hav




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-24 22:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ vackert :)
2018-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Fin text att läsa och begrunda!

"Vi skådar mot horisonten"...tolkar det som att det finns frågor som söker svar.
2018-04-25

  ULJO
Horisontens frågor, var finns där bortom?
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP