Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag har nästan gått


Ännu en dag har nästan gått
Vad som hänt kan jag inte veta
Utanför fönstret är blåsigt och grått
Genom rummen jag fortsätter leta
efter Hoppets förlorade luta
Mitt sökande vill aldrig sluta




Bunden vers av Färdskrivaren VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-25 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP