Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLFJÄT



morgonen doftar skog
och gryningens rosor glimmar
det gråaste skjul får liv
alla skuggor blir ljusa
på avstånd hörs
fåglarnas kör
himmelska toner de brusar
snart på ängen myllrar det av blom
det är livets rikedom
andlöst spanande tyst
rör morgonens svala
vid kinden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-25 07:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart :) Gillar mycket!
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP