Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländverk


fjärilen landade tungfotad
slickade med en tunga av eld




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-25 08:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jo det är vackert med tatoo
i stället för smycken

sålde dem skaffade tatoo i stället
japaner som har helkroppstatoo
deras hud finns på museum :(

så är det :)

2018-06-28

  Lars Hedlin
Så vacker så skir .) kram
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP