Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva av sig, är det ngn som känner igen sig?

Är det fler än jag härinne som mediterar? Inte som man tänker sig att meditation går till, att man sitter i lotusställning, eller ligger ner i en säng eller soffa och mediterar till något ljudspår, eller youtuber, utan att alla negativa eller analytiskt negativa tankar hamnar här! Att man skriver av sig! Jag vet, att om jag inte skriver här, kan jag inte släppa tanken/tankarna utan ältar dem gång på gång! Eller så glömmer jag av dem, och så ältar jag denna tanke; Vad var det jag glömde? Känner ni igen er?




Bunden vers av Mim
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-25 08:20



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Jag får en idé, känner tryck att gestalta den och skriver
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim