Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon hade levt sina dagar

Hon hade levt sina dagar
i vägarnas damm
alla livsmärken i huden
albumen fulla av minnen
hon vet inte längre
minns inte längre
men det fanns många dagar
fulla av färg och skratt och dans
nu är det bara grått
nu är hon ensam
den sista dagen
hemtjänsten hade bäddat rent i sängen
det fanns inget mer att vänta på
när hon somnade




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-25 09:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sorgligt så många ensamma
det finns
varför har alla glömt vara sociala
vänner och bekanta en blomma
i handen

bara kontakten via mobilen
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP