Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor tar livet av sig på grund av att de inte får hjälp

Samhällsutvecklingen är inte bara ond
den är extremt skrämmande och mycket sorglig
människor tar livet av sig på grund av att de
inte får hjälp ekonomiskt av den elaka
hemska försäkringskassans folk!
skattebetalarna blir behandlade
som skräp-individer bespottade
och nedtryckta i skosulorna!
marken rämnar under deras fötter
men det bryr sig inte politikerna om
de piskar dem ännu mer med sin
skatte-piska och KRÄVER ännu mera pengar
det är det enda de är intresserade utav!
att vara för snäll givmild hjälpsam god
plikttrogen arbeta och följa svenska lagarna
verkar inte betyda så mycket idag...
nu får det räcka med alla sjuka
infekterade dårskaper som pågår
i det så kallade dårhuset Sverige
skadorna är många och kostnaderna höga
extremt stora summor pengar betalas ut
men inte till de som slavar under stress och press
de ska inte förvänta sig något tillbaks
bara hålla käft arbeta tills de faller omkull
kanske direkt ner i sin egna grav!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-25 11:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"extremt skrämmande och mycket sorglig"

Så sant och "huvudet på spiken".
2018-04-26

  Annika Persson
Det här landet kanske behöver någon form av åtgärd, att folk ska tänka lite också på hur vi bemöter varandra. Även om man inte gillar smörsångar.
2018-04-25

    Runsaasti täytettä
Den eftersträvade undanträngningseffekten är nu en reell tandvärk för dem som litat på att staten fortfarande representerar skattebetalarnas intressen.

Habilt berättat, mare.
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP