Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det motiverade meddelanden.


  •  

  • - Inte mera dold bakom gardinen av rädsla och ljuva övertygelser.

  • - att när jag kan uppstå till den gudomliga sonens tecken,

  • - till en enkel tanke om kvällen eller morgonen.

  • -

  • - Meditation, bön kan läka allt om det är riktat till de himmelska krafterna.

  • -

  • - Jag ser några ljus i de skuggiga molnen, som jag hoppas kommer att försvinna med en enkel vind.

  • -

  • - Jag ser med vårens framkomst naturens uppståndelse med snödroppens leende till min själs skönhet.

  • -

  • - Våren inspirerar mig under mirakelrenässansen ger mig nya möjligheter och möjligheter att alla drömmar ska uppfyllas:

  • -

  • - Jag vågar vara stor, jag vågar vara överväldigande.

  • -

  • - Jag är ljuset, den eviga rädslan för mörkret.

  • - mörkret får inte skrämma mig

  • - så att ljuset av mig lyser, rädsla kommer att försvinna, och jag uppmuntrar andra att befria sig från rädsla, till enbart min närvaro.

  • -

  • - Jag är bara inte nöjd med svaret på frågan, hur mår du?

  • - - Tack så mycket, okay

  • - - Jag inbjuder dig till ett glas snyggt tal och du ser om det är så bra.

  • -

  • - - Då kan jag dela upp ljuset i bitterhetens själar.

  • -

  • - - Och när bastardens bröt sina nerver genom dörren för att be om förtroende, kommer jag inte att bjuda in dem till en kopp Gevalia.

  • - - Jag speglar en visdom som ler som ett barn som fortfarande inte vet vad den rädslan är,


  • - Jag kommer att säga i mitt sinne att jag behöver din godhjärtad vårhjälp på alla och i alla mina vägar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP