Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


You are poision!

Gift buren stank i ormtungas ord

Listig med förföriska ord

Avslöjad i sin ton bristfällig i handling

 

Biter sig själv

Snart brister bubblan

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2018-04-24

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-25 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ormen må vara slug, men när den ömsar skinn visar den sig till slut i handlingar som strider mot ord. Klokt sagt!
2018-05-02

  Alysse VIP
Målande beskrivet
Känner igen människan
2018-04-26

  Maria Sundelin VIP
Bara att hoppas att det märks i tid
2018-04-25

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..
2018-04-25

    ej medlem längre
Kloka ord!
2018-04-25

  StinaJ VIP
Falskheten straffar sig till sist. Bra text.
2018-04-25

  ULJO
Tänkvärda ord.
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin