Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Änglars rop stillar ömt!

Änglars rop stillar ömt

Visar vägen fram till tröst

 

Värmen sprids i själ och bröst

Släcker ledsam törst

 

Hjärtliga kramar som berör

Ljuset tänds åter igen

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2018-04-24

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 440 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-25 12:29



Bookmark and Share


    Starchilled child
Mår så bra av att läsa sånt här!
2018-05-11

    ej medlem längre
Tröstande och förtröstansfullt!
2018-05-02

  Maiah VIP
Mycket fin
2018-04-26

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2018-04-25

  WyS VIP
Ljuset bländar och skuggorna dör.
2018-04-25

  Maria Sundelin VIP
Varm och mjuk
2018-04-25

    ej medlem längre
Ljus och hoppfulla ord.
2018-04-25

  StinaJ VIP
Vackert och trösterikt
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin