Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så funkar det

 

 

här sitter ja å tänker på karler

på kärlek å allt de där

som liksom hör te

de ä allt förunderligt ändå

att en kan känne så

de pirrer i hela kroppen

man blir varmer å svetter

man blir nästan från vette

så in i himmelen skönt

att upptänd bli

hur tänkte vår skapare

när vi blev till

fast ser man uti naturen

likadant gör djuren

att i djurparken strosa

å se djuren gosa

å visa hela akten

kan få en att rodna

ända ner i hårröttera

de är märkligt ändå

att människan funkar så




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-25 12:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
På våren rinner saven till både hos människor och djur.
Intensivt skaldat av dig
2018-05-01

  MALVAA VIP
vi är djur-talare :)
att tala är enda som skiljer sig mellan människan och djuren
men ibland är djur är mer värde an människan för att djur behandlar med mer respekt när det krävs av människor det
2018-04-25

  Maj-Lis VIP
Kanske därför så många besöker djurparker...ler
2018-04-25

  Fulbergarn
de e bra håll fanan högt :)
2018-04-25

  Cikoria Blå VIP
Här får du oss att le
kanske sjunga till och me´ !

2018-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om lust och glädje stor!
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP