Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google! Lätt nakenhet förekommer :) Hi Hi :)


Smyckad av svettigt pärleband!

Viljans stormiga stråle

Kom! Famna min vind

 

Sjung om vildaste trånad

Berör i läppars bubblande brus

 

Smält samman i vulkanisk hetta

Blossandes värmandes djupt

 

Smyckad av svettigt pärleband

Somna i leendes famn

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2018-04-24

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-04-25 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gnistrande, glödande passion i varje ord!
2018-05-02

  bumerang

här omfamnades allt väsentligt.
så man omfamnas om man vill
känslosamt uppmärksamt
vördnadsfullt om det svårfångade
2018-04-27

  Maiah VIP
Vackert
2018-04-26

  Rise Little One
Erotiskt vackert som alltid.
2018-04-26

  Alysse VIP
Så vackert skrivet!
tycker särskilt om:


"Kom! Famna min vind"

"Somna i leendes famn"


Helt underbart!
2018-04-26

  anits VIP
Vackert!
2018-04-25

    ej medlem längre
Erotiskt vackert.
2018-04-25

  StinaJ VIP
Vackert och sensuellt poetat.
2018-04-25

  DominiQueen
Gud så vackert. Tack. Bokmärks.
Keep Shining that LoveShine
DominiQue

2018-04-25

  Maj-Lis VIP
Vackert om hettan
2018-04-25

  Marita Ohlquist VIP
I lust och glädje stor.
2018-04-25

  Anya VIP
Lite hett som så ofta från dig. Tycker särskilt om pärlebandet.
2018-04-25

  ULJO
Kärlekspoesi, så fin
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin