Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassliga berättelser

Trasslade in mig i lögner och besvärliga sanningar
Idag kan jag inte se skillnad på dem
Våra gator känner vi lika väl båda två (om inte du bättre)
men jag väljer att gå dem framåt
Blixten slog ned från klar himmel
Trots att jag visste att det skulle ske så flyttade jag mig inte
För jag har redan förstört allt genom alla jag legat med
fel personer, pojkvänner och andras killar
Vet inte längre vad som är vad
när jag låter instinkten styra mig framåt

Vi kallade oss Borderline
För om vi sa det högt så sa ingen det bakom ryggen på en
Fula ord kan bli ens sköld
om en kan jobba med självdistans
sa jag och sedan dess har vi förstört och förfört
Trassliga historier kan jag berätta för dig
om folks flickvänners systrar
när de fick stryk och när de fick knark
hur allting började i en säng med deras pojkvänner
hur allting slutade sen




Fri vers av kattdrottningen
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen