Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böjelser under ytan

Gudomlig kåthet

kan belönas med sällhet

Djävulsk kåthet

måste straffas med livstids förvaring

Peter Madsen måste vara oerhört sjuk,

och en sådan person kan aldrig mer

få vistas bland människor

Vid en sökning på nätet kan man se

att det finns människor 

med många sjuka böjelser

Exempelvis:

Actromofili: sexuell dragning till amputerade kroppsdelar

Nekrofili: sexuell dragning till döda människokroppar

Peter Madsen har opererat helt under ytan med sin ubåt; 

men till slut höll det inte längre

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-25 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP