Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNOOZA

Jag är helt enkelt förbannad över den förnedring det svenska språket får finna sig i. Alla dessa skitonödiga uttryck som kommer från det stora landet i väster. Det senaste utfallet såg jag i dag: "Med Klarna kan du snooza din betalning". Det betyder antagligen att du kan skita i att betala i dag utan skjuta upp den på viss tid.

Det här vore väl en angelägen uppgift för Svenska Akademien att rensa upp i denna ogräsflora i språket. Men det är väl viktigare för dem att bevaka sina positioner.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-25 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP