Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagens misär

Marscherandes i vardagens misär
tiden är en smältande glaciär, ett uddlöst begär

Äventyrens mystik förför men
handlingslösa drömmar förgör




Bunden vers (Rim) av inga anonym
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-25 21:17



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Väldigt bra rim i dikten i den grå vardagen.
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym