Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent och klart


Solen lyser
starkt för mig
min inre styrka
värmer mig

Klart glas
min inre själ
rent och fritt
saker du inte vet
så väl

du tror du
kanske vet
men papperet
långt ifrån klart

om allt bara var enkelt
likt stunder när det känns
underbart




Fri vers av Havsvind
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-25 21:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den ena dagen kan papprets skrift vara oläsligt

men några dagar senare
står allt klart med skärpa

kram <3

2018-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar tankar och känslor om jaget och livet!
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind